Over ons

Waarom is Bounce-it de beste keuze

Budgetvriendelijk

Onze prijzen zijn concurrentieel en horen tot de goedkoopste van België. Dankzij onze vele afhaalpunten beperken we het aantal afgelegde kilometers die de klant aflegt om de Bounce ballen op te pikken. Een win-win voor jouw geld, jouw tijd en ons milieu!

Betrokkenheid

We bevinden ons in een geschikte positie om te helpen waar mogelijk en dit doen we ook graag! Organiseer je een benefietavond of een evenement voor het goede doel. Laat het ons weten en huur de bounce ballen tegen een fikse korting!

Klantenkorting

Ken je iemand die de bumper ballen ooit al gehuurd heeft bij ons of heb je zin om een tweede, derde, .. event bij ons te boeken? Breng ons hiervan op de hoogte en geniet meteen van een 10% discount op jouw event!

Bereikbaarheid

We leven allen op een hoog tempo, waar tijd en diesel moneytime is. Bounce-it koos daarom de afhaalpunten strategisch in dicht bevolkte gebieden met een realistische spreiding: Brugge, Gent, Mechelen en Sint-Truiden. Op die manier probeert bounce-it de bounce ballen zo dicht mogelijk tot bij jullie te brengen! Indien je echt geen tijd hebt, leveren wij de bounce ballen aan 0,8 euro/km gerekend vanaf het dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Flexibiliteit

Als je bij ons de bubble ballen huurt is dit in principe voor 24u. Uiteraard vragen we jullie niet om de vrijgezellen of het verjaardagsfeest vroegtijdig te verlaten om de bumperballen toch maar binnen dit tijdskader terug te brengen. We stellen ons flexibel op en rekenen hiervoor geen meerkost aan. Twijfel? Vraag raak!

Kwaliteit

Uiteraard voorziet Bounce-it in kwalitatief materiaal. Daarnaast proberen we steeds om een vlotte communicatie te voorzien en een uitgebreide uitleg te geven hoe alles in z’n werk gaat. We helpen jullie bij het zoeken naar een geschikt terrein, geven nuttige tips and tricks mee en staan steeds open voor feedback!

Afgelopen events

Bounce-it streeft naar een grote maatschappelijke betrokkenheid. Het is in de eerste plaats ons doel om mensen samen te brengen en zo een spetterend Bubble voetbal event te creëren. Daarnaast tracht Bounce-it dat stapje verder te gaan door in te zetten op maatschappelijk verantwoorde projecten.


De kickoff van Bounce-it vond plaats op 9 januari 2016, dit ten voordele van Bike for Africa. Ook wij hebben ons steentje bijgedragen bij het privé-initiatief onder leiding van Brussels Airlines. Er werd bijna 1000 euro opgehaald voor projecten in Senegal en Gambia. Vanaf dat moment zijn we ons blijven inzetten voor dergelijke projecten: Kom op tegen Kanker voor lokale voetbalploegen, Damiaanactie voor scholen, thesissteun voor studenten en nog veel meer.


Ook in 2019 zal Bounce-it enkele evenementen organiseren voor bedrijven en sportclubs met dergelijke insteek. Wil je zelf Bounce-it inschakelen in jouw project, aarzel dan niet om ons te contacteren! Tot snel!